Slimmer werken

Job Baart de la Faille
Job Baart de la Faille

Ik help ondernemers, leidinggevenden en studenten om slim te werken met nieuwe technologie. Niet in je hoofd blijven zitten maar learn by doing. Bij het optimaliseren van productiviteit maak ik gebruik van dagelijkse routines.

Habit at Work Coaching

Ik coach kenniswerkers om slimmer te werken (en niet harder 😉 zodat ze productiever zijn en minder stress ervaren.

Trainer @ Tijdwinst.com

Ik werk als timemanagement trainer bij het geweldige bedrijf Tijdwinst.com
Waardering ⭐⭐⭐⭐ 8,6 door 329 deelnemers in 2020

Coach @ Coach.Me

Ik ben certified Coach op het platform Coach.me. Hierbij helpt ik coachees met onderstaande uitdagingen. Check onderstaande pagina’s voor een gratis week chat coaching:

Docent

Ik ben docent/coach bij Tio University of Applied Sience en geeft de vakken Internet Marketing en E-commerce daarnaast coach ik studenten bij afstuderen en ondernemersvakken.

Habits

Met slimme routines (habits) probeer ik mijn leven zo leuk mogelijk in te richten. Alle experimenten met deze habits en de gedragsverandering die hier bij komt kijken pas ik zelf toe.

Ervaring

Naast Habits at Work geef ik timemanagement trainingen voor Tijdwinst.com. Daarnaast geef ik les aan de Tio University of Applied Sience in de vakken Internet Marketing en E-commerce. Als ondernemer heb ik 13 jaar een eigen grootte webbureau gerund met twee zakenpartners van rond de 30 medewerkers.

Certificatie

Ik ben gecertificeerd:

More about me

In het dagelijks leven ben ik vader van twee super kinderen. Ik ben verslaafd aan internet technologie en de gedragsverandering die daarbij komt kijken. Ik zit niet graag 9 to 5 achter een pc. Daarom ben ik een fervent buitensporter, hardlopen, wielrennen, zwemmen en golven voor het balgevoel.


Plan je afspraak