fbpx Skip to main content
Productiviteit

Bouw je eigen Get Shit Done systeem

By 5 oktober 2023oktober 6th, 2023No Comments

Get

Als je verandering in je leven wil, moet je ook je gedrag veranderen. Immers als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Het aanpassen van je gedrag (get) om shit gedaan te krijgen is het moeilijkste wat er is. Het helpt als je hierbij een eigen systeem hebt dat je herinnert aan wat je moet doen om gedrag aan te passen.

Shit

Iedereen heeft zo zijn eigen shit in de vorm van uitdagingen op verschillende gebieden in je leven. Werk, privé, hobby’s, administratie of studie. Onderdelen in je leven waar je acties moet inzetten om de boel op de rit te krijgen. Als je geen overzicht hebt wat je precies moet doen, verzand je vaak in multitasken, uitstellen of het mijden van werk. Dan lijkt je niet vooruit te komen.

Done

Het is fijn als je het gevoel hebt dat er schot in de zaak zit. Elke dag een paar kleine acties uitvoeren die een tevreden gevoel geven als ze Done zijn. Om te weten welke acties je moet uitvoeren moet je ook weten wat ‘klaar‘ betekent. Vaak willen we veel te veel in één dag, maar in kleine stappen lukt het vaak prima op de lange termijn.

Heb je behoefte aan persoonlijke coaching om een eigen systeem op te bouwen?
Maak dan een belafspraak.

Ben je op zoek naar een goede fysieke timemanagement training (voor je hele team), kijk dan op Tijdwinst.com

Job Baart de la Faille

Ik ben een online coach die je helpt om slimmer te werken (en niet harder). Via online coaching help ik je om jouw eigen systeem en gedrag te ontwikkelen.

× Maak een belafspraak