Jouw eigen framework van slimme routines

Online Habit Coaching

Dagelijks werken aan slimme routines met kleine stapjes voor gedragsverandering op de lange termijn met online habit coaching.
Start: Leren mediteren ? Slim werken ? Sporten ? Gezond eten ?
Stop: Uitstelgedrag ? Stress ? (Online) verslaving ?

365 stapjes om 37 keer productiever te worden

365 tips voor timemanagement

Tijd is een ding, elke dag weer. Door slimmer met je tijd om te gaan kan je productiever worden en meer tijd over houden voor leuke dingen. Zet dat eerste stapje. Niet alles in een één keer. Zo werkt gedragsverandering helaas niet. Kleine stapjes.

Online Habit Coaching

In sommige fasen van je leven heb je een beetje hulp nodig om je leven anders in te richten. Nieuwe gedrag aanleren. Anders doen, anders voelen en anders denken. Heb je hulp nodig bij het inzetten van gedragsverandering? Dan help ik je graag om stapje voor stapje een framework van routines aan te leggen om duurzaam aan nieuw gedrag te werken.

Meditatie coaching

beginnen met mediteren

Bij meditatie coaching werken we als eerste in kleine stapjes aan een vaste meditatie routine. Deze meditatie routine vormt een rotsvast fundament voor zelfontwikkeling. Hierbij leer je omgaan met nieuwe gedachten en gevoelens die zich voordoen als jezelf wil verbeteren. Met als doel om rustig te blijven op je pad naar wat je écht graag wil doen. Ik ben gecertificeerd zen coach via zen.nl

Online coaching

Online coaching is een makkelijke coachingsvorm. Hierbij werken we elke dag in kleine stapjes aan de gedragsverandering. Gedragsverandering is nodig om blijvende verandering in te zetten.