Ondernemer Coaching

Als ondernemer barst je van de ideeën voor je bedrijf, maar de uitdaging ligt in de juiste uitvoering. Hierbij ontstaat een uitdaging, hoe breng je deze ideeën succesvol tot leven zonder dat het je 60 uur per week kost? Ontdek de kracht van ondernemer coaching. Waarbij we samen bouwen aan een georganiseerd systeem dat jou overzicht geeft en prioriteiten laat stellen. Zonder overzicht ontbreekt de mogelijkheid om effectieve keuzes te maken

Wat biedt ondernemer coaching?

De focus ligt op het zelf creëren van overzicht en het uitvoeren van cruciale taken om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hierbij omvatten de coaching sessies:

  • Analyse van je huidige situatie: We bekijken samen waar je nu staat en gaan vervolgens via een gedeeld scherm aan de slag met het opstellen van een doeltreffende takenlijst en een realistische agenda.
  • Dagelijkse chat updates: Via Whatsapp ontvang je dagelijkse updates om bij te sturen en een gevoel van accountability op te bouwen, zodat je consistent vooruitgang boekt.
  • Maandelijkse evaluatie: We meten de voortgang aan de hand van een korte vragenlijst. Dit biedt inzicht in hoe ondernemer coaching jouw resultaten verbetert en welke gebieden nog aandacht nodig hebben.

Over mij

Ik ben Job, een ervaren ondernemerscoach en trainer die kenniswerkers helpt slimmer te werken voor meer productiviteit en minder stress. Als trainer bij Tijdwinst.com heb ik een waardering van ⭐⭐⭐⭐⭐ met een score van 9,0 door meer dan 1500 deelnemers.

Als ondernemer sinds 2002, met 15 jaar ervaring in een eigen internetbedrijf, richt ik me sinds 2015 volledig op training en coaching van ondernemers.

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak een belafspraak voor een intake en ontdek hoe ondernemer coaching jou kan helpen bij een georganiseerde en succesvolle bedrijfsvoering.