Verbeteren van je timemanagement

Timemanagement coaching is gericht op het optimaliseren van je effectiviteit. Door een goed timemanagement systeem in te richten bouwen we jouw systeem om je werk overzichtelijk in te delen. De focus ligt op leeg maken- en houden van je hoofd zodat je effectief kan werken. Tijdens dagelijkse updates werken we in kleine stapjes aan verbetering van de productiviteit. In een wekelijkse review kijken we hoe een week verlopen is en waar we verbeteringen kunnen aanbrengen met slimme routines.

Wat krijg je?

De volgende onderdelen zijn een vast onderdeel van deze coachingsvorm:

  • 1:1 sessies voor met instructie voor het inrichten van jouw systeem
  • Dagelijkse chatcontact voor bijsturing
  • Wekelijkse 1:1 online review

Voor wie?

Timemanagement coaching is geschikt voor iedereen die slimmer met tijd en productiviteit om wil gaan. Timemanagement coaching is geschikt voor mensen die een doel voor ogen hebben maar problemen ervaren bij het effectief uitvoeren van hun ideeën. Daarnaast is timemanagement coaching zeer geschikt voor ondernemers die altijd een tijd te kort lijken te komen en beter willen leren om werk/privé goed balans te brengen.

Accountability

Een belangrijk onderdeel voor het werken aan dagelijkse verbetering is verantwoording afleggen. Daarvoor werken we samen door te kijken naar de resultaten van je voortgang. Waar nodig werken we aan het wegnemen van blokkades die er voor zorgen dat je niet toe komt aan het werk dat je écht graag wil doen.