fbpx Skip to main content
Productiviteit

Maak een slimme takenlijst met spraaktechnologie

Slim ideeën verzamelen

Mijn hoofd is soms een vergiet. Daarom is het voor mij handig om een goede todo-lijst bij te houden. Hoe makkelijker het is om een todo op mijn lijst te zetten, hoe beter ik deze lijst bijhoud. Als het veel gepiel op mijn telefoon kost om iets op mijn lijst te zetten, vormt dat een drempel en doe ik het niet. Het is simpel om zelf een makkelijke manier te creëren om via spraak taken toe te voegen aan een todo-lijst.

Combineren van Braintoss en Todoist

Taken die via Braintoss in de Todoist landen

Voor het snel versturen van foto’s, voice berichten of notes naar een e-mail adres werkt Braintoss heel makkelijk. Voor het bijhouden van taken werkt Todoist geweldig. Als ik deze combineer heb ik precies wat ik nodig heb: als ik een taak inspreek, wordt deze direct op mijn takenlijst gezet.

Acties voor het koppelen

  • Installeer de Braintoss app op je telefoon (eenmalig Euro 3,50)
  • Maak een account aan bij de takenmanager Todoist
  • Open Todoist > Open de Inbox > Klik op de drie puntjes rechts > Taken naar dit project e-mailen > E-mail adres kopiëren
  • Open de Braintoss app > Instellingen > E-mail adress > Plak het e-mailadres van Todoist
  • Testen: Open Braintoss > Spreek duidelijke een taak in > Check de Inbox van Todoist

Een leeg hoofd

Het doel achter deze oplossing is niet om heel veel taken te verzamelen of om nog meer gedaan te krijgen. Het doel is mijn hoofd leeg houden zodat ik me goed kan concentreren en creatief ben. Zoals David Allen zegt: je hoofd is voor het krijgen van ideeën niet voor het vasthouden.

Job Baart de la Faille

Ik ben een online coach die je helpt om slimmer te werken (en niet harder). Via online coaching help ik je om jouw eigen systeem en gedrag te ontwikkelen.

× Maak een belafspraak