fbpx Skip to main content
Geen onderdeel van een categorieProductiviteit

Een gezonde discussie over Mindfulness

By 7 juni 2015augustus 31st, 2021One Comment

spijker_met_koppenGisteren was ik te gast bij het radioprogramma Spijkers met Koppen van de Vara op radio 2. Samen met Pauline Derwort voerde ik een gezonde discussie over de inzet van Mindfulness om stress onder controle te krijgen. In tegenstelling tot Pauline denk ik dat het een heel goede methodiek is om jezelf bewust te worden van alle zaken waar je stress van krijgt én om je leven zo in te richten dat je daar minder last van hebt.

Job Baart de la Faille

Ik ben een online coach die je helpt om slimmer te werken (en niet harder). Via online coaching help ik je om jouw eigen systeem en gedrag te ontwikkelen.

One Comment

  • Kaapse Draai schreef:

    Als we mindfulness gebruiken voor onze (in het westen sterk ontwikkelde) egos, snap ik het standpunt van Paulien Dewort wel.. Want dan wordt het een instrument voor een schijngevoel van controle ergens over te hebben (zoals zoveel mooie religieuze/spirituele inzichten misbruikt zijn).

    Maar waarom het kind met het badwater weggooien? Zou een mens ook mindful een potje kunnen huilen of een bord door de kamer kunnen smijten?

× Maak een belafspraak